İmplant Diş Tedavisi Nasıl Yapılır?

İmplant Diş Tedavisi Nasıl Yapılır?

Diş eksikliğinin giderilmesinde birçok farklı yöntemden yararlanılmaktadır. Diş eksikliğinin giderilmesinde özellikle tek diş eksikliğinde yan dişlere zarar vermeden gerçekleştirilebilen implant diş tedavisi aynı zamanda çoklu diş tedavileri içinde uygulanabilmektedir.

İmplant diş tedavisi titanyum alaşıma sahip olan diş köklerinin hazırlanarak bu diş kökleri yardımı ile yapılmaktadır. Protez dişlerin ya da köprü gibi uygulamaların tüm dezavantajlarını yok eden uygulama aynı zamanda daha kaliteli bir yeme içmeye yer açılmasını sağlamaktadır.

Diş eksikliğinin giderilmesinde titanyum alaşımlı köklerin alana monte edilmesi ile gerçekleştirilmekte olan işlemler aynı zamanda son derece estetik bir görselinde elde edilmesine destek olmaktadır.

İmplant diş tedavisi uygulaması insan ömrü ile eşit olarak ifade edilebilir. Tek diş eksikliğinin yanı sıra çoklu diş eksikliği tedavilerinde de uygulanmakta olan implant diş tedavisi güvenilir ve son derece sağlam olan dişlere tekrardan sahip olunmasını da sağlamaktadır.

Diş eksikliğinin giderilmesi sonrasında diğer uygulamalara nazaran daha az bir ağrı hissedilmekte olup bu ağrı daha çok sızlama şeklinde oluşur. Üç beş gün kadar süren ağrı kişiye göre değişim göstermektedir. Hekim tarafından öneriline ağrı kesici kullanımına yer açılarak bu sorunda ortadan kaldırılmaktadır. Sonrasında ise rahat yemek yemenin keyfini çıkarmaya başlarken gülüş estetiğinizi de elde etmenin avantajlarına sahip olabilirsiniz.

İmplant Diş Tedavisi için Uzman Hekim Desteği

implant diş tedavisi uygulamasına yer açarak tek diş eksikliğinin giderilmesi yan dişlere herhangi bir zarar vermeden ya da sağlam dişlerin çekilmesine gerek kalmadan yapılmak ile beraber çoklu diş eksikliğinde de ihtiyaç duyulan işlem ile yeni dişlere sahip olunması sağlanır.

Diş tedavisi uygulamaları arasında yapılan en son tedavi yöntemi ile implant diş tedavisi aynı zamanda ömür boyu bir kullanım avantajı sağlaması ile beraber de en çok tercih edilen uygulamadır.

İmplant diş tedavisinde hazırlanacak olan protez dişten titanyum alaşımlı köke kadar her bir detay hekim kontrolünde yapılmaktadır. Konusunda uzman olan hekim desteğini almak için ise hemen https://dentalis.com.tr adresini ziyaret ederek implant diş tedavisi hakkında bilgi alabilir ve randevunuzu da oluşturabilirsiniz.