Ayakkabı Depolama Fikirleri

Ayakkabı Depolama Fikirleri

Ayakkabılara gönülden büyük bir tutku ile bağlıysanız ve yeni ayakkabı satın almaktan vazgeçemiyorsanız sizler için hazırladığımız ayakkabı depolama fikirleri işinize yarayabilir.

Basamak Çekmeceler

Mekanınızda yer alan basamakların altında çekmeceler yer alıyor ise bu bölgeyi değerlendirerek ayakkabılarınızı kolay bir şekilde depolayabilirsiniz. Böylelikle etrafa saçılmış olan ayakkabılardan kurtularak daha derli toplu bir mekan elde etmiş olursunuz.

Yatak Altı

Yatağınızın altında yer alan kısımlara ufak raflar koyabilirsiniz. Küçük tahtaları da yatağınızın altına koyduktan sonra ayakkabılarınızı şık bir şekilde burada depolamaya başlayabilirsiniz.

Duvar Rafları

Ayakkabılarınızı butik bir hava içerisinde depolayabilmek istiyorsanız mekanınızda yer alan duvarlara modern tasarımlara sahip olan sade raflar yaptırmayı deneyebilirsiniz. Son derece şık ve sade duran raflara ayakkabılarınızı yerleştirdikten sonra ayakkabı arama derdinden de kurtulmuş olursunuz.

Merdiven

Merdivenlerinizi ayakkabılık olarak kullanabilirsiniz. Özellikle topuklu ayakkabılarınızı merdiven türü yerlerde depolayabilirsiniz. Bu tür ayakkabıları merdiven altlarına dilerseniz bir kutu eşliğinde de yerleştirebilirsiniz.

Ayakkabı Dolabı

Ayakkabılarınızı en uygun şekilde depolayabilmeniz için üretilmekte olan özel dolapları satın alarak kullanabilirsiniz. Dolaplar için ekstra masraf yapmak istemiyorsanız evinizde kullanmadığınız bir dolabı veya dolabın çekmecelerini sadece ayakkabılarınızı depolayabilmek için kullanmaya başlayabilirsiniz. Tüm ayakkabılarınız bu yöntem sayesinde günün her anında elinizin altında olacağı için  daha hızlı bir şekilde giymek istediğiniz ayakkabıya ulaşabilirsiniz.

Duvar Dipleri Mekanınızda yer alan en uygun duvar diplerine raf şeklindeki şık mobilyalar koyabilirsiniz. Duvara yerleştirebileceğiniz bu şık raflarınızın üzerine ayakkabılarınızı dizebilirsiniz. Ayakkabılarınızın rafta açık durmasından dolayı tozlanmamasını istiyorsanız ufak ve şeffaf bir raf kullanmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca camlı olan duvar raflarını da satın alarak veya kendiniz dizayn ederek kullanabilir ve ayakkabılarınızın tozlanmadan şık bir şekilde depolanmasını sağlayabilirsiniz.