2018 Yılı Hırka Trendleri

2018 Yılı Hırka Trendleri

2018 Yılı Hırka Trendleri

Sonbahar kış sezonunda en çok kullanılan giyim parçaları arasında yer alan hırkalar yeni sezon içinde farklı moda trendleri ile vitrinler de yerini aldı. Yeni sezonun hırka trendleri arasında beğeninize hitap edecek modelleri seçerek kombinlerinizde kullanabilirsiniz.

Uzun Hırka Modelleri

Yeni sezon ile birlikte vitrinlerde boy gösteren hırka modelleri içinde uzun modeller yer alıyor. Hem spor hem de klasik parçalar ile rahatlıkla kombin yapabileceğiniz modeller markaların ürünleri arasında bulunuyor.

Asimetrik Kesim Salaş Hırkalar

Yeni sezonda farklı renkleri ve cep detayları ile dikkat çeken asimetrik kesime sahip hırka modelleri ise günlük hayatta kombinasyonunuzda yer açabileceğiniz ürünlerdir.

Oversize Hırkalar

Eski sezonda da moda olan oversize yeni sezonda özellikle hırkalarda yerini aldı. Modayı takip edenler ve büyük tasarımlardan hoşlananlar için ideal bir seçimdir.

Püsküllü –Fırfırlı Hırkalar

Spor kıyafetler ile rahatlıkla kombin yapılabilecek olan püskül detaylı hırkaların yanı sıra bohem stiline uyan fırfır detaylı hırkalara da kombinasyonunuzda yer vererek rahat bir kombin yaratabilirsiniz.