İstanbul Özel Okul Fiyatları 2018’de Ne Kadar Olacak?

İstanbul Özel Okul Fiyatları 2018’de Ne Kadar Olacak?

Özel okul fiyatları, ilk yıllarında oldukça değişken olmakla birlikte son yıllarında nispeten düzenli bir seyir izliyor. 2018 yılında da bu artışın % 6 ila % 12 arasında olacağı öngörülüyor. İstanbul kolej fiyatları, haliyle çocuklarını özel okula göndermek isteyen sabit gelirli velileri yakından ilgilendiriyor. Tek tek eğitim ücreti vermek zor, ancak en düşük özel okul fiyatları 10 bin TL ila 20 bin TL arasında olacak diyebiliriz.

En Popüler İstanbul Koleji

İstanbul kolej sayısı her yıl artıyor ve velilerin özel okul seçimleri için alternatifler çoğalıyor. Fakat her eğitim öğretim dönemi okullar arası bir fark oluşturma yarışı içerisinde geçtiğinden bazı okullar popülerlik sıralamasında öne geçmeyi başarırken bazılarının vasatın altında kaldığı da bir gerçek.

2018 yılında çocuğunuz için iyi bir özel okul düşünüyorsanız Avrupa Yakası içerisinde bulunan Mürüvvet Evyap Özel Okulu’nu düşünmenizi tavsiye ederiz. http://www.evyapokullari.k12.tr web adresinden detaylı inceleyebileceğiniz gibi hem eğitim kalitesi hem fiziki şartlar hem de uygun özel okul fiyatları ile kesinlikle tercih edebileceğiniz bir özel okul örneğidir. Çok yoğun başvuru olduğundan, değerlendirmek için acele etmenizi öneririz.