Evinizin Enerjisini Yükseltecek Taşlar

Evinizin Enerjisini Yükseltecek Taşlar

Son dönemde evinize girdiğinizde kendinizi huzursuz ya da mutsuz hissetmeye başladıysanız, evinizdeki negatif enerjiyi pozitife dönüştürmeniz gerekiyor demektir. Bunun için uygulayabileceğiniz en basit yöntem ise evinizin enerjisini yükseltecek taşlar kullanmanız. Bazı taşlar enerjiyi yükseltme gibi önemli bir etkiye sahip. İşte o taşlardan bazıları ve etkisi…

Akik Taşı ve Özelliği

Evinizdeki pozitif enerjiyi canlandırabilecek taşlardan ilki akik. Başarıyı ve cesareti simgeleyen bu taş için evdeki en ideal yer çalışma odası. Bir başka deyişle hangi alanda başarınızı yükseltmek istiyorsanız, taşı o alanda bulundurmanızda fayda var.

Mercan Taşı ve Özelliği

Aşkı simgeleyen mercan taşı da enerjiyi yükseltebilecek etkili taşlar arasında yer alıyor. Mercan antidepresan özelliği sayesinde evinizde coşku ve pozitif düşünce enerjisinin doğmasını sağlayabiliyor. Mercan taşının nazara da çok iyi geldiği bilinir.

Kuvars Taşı ve Özelliği

Pembe renkte olan kuvars taşı bağışlanma ve barışı sembolize eder. Enerjisi de bu yöndedir. Mavi, mor ya da gri renkte olan kuvars taşı ise negatif enerjiyi temizleme, uyum etkisine sahip. Bu etkilerden yola çıkarak evinizin ilgili bölümlerinde kuvars taşını bulundurabilirsiniz.

Yeşim Taşı ve Özelliği

Bereketi sembolize eden yeşim taşının uğur getirdiğine inanılır. Taşın etkisi ise mantık ve dengeyi sağlayabiliyor olmasıdır. Bunun için her evde yeşim taşının bulunması gerektiğini düşünenler geçmiş dönemlerde de oldukça fazlaydı. Çin’de eskiden yeşim taşının cesaret ve bilgelik verdiğine inanılırdı.

Kehribar Taşı ve Özelliği

Yumuşak ve hafif bir taş olan kehribar ısındığında manyetik bir etkide bulunabiliyor. Bu manyetik etkiden faydalanmak isteyenler evinde mutlaka kehribar taşı bulundurur. Taşın şifa getirdiği de düşünülüyor.

Kalsedon Taşı ve Özelliği

Bu taşın özelliği ise özgüveni arttırmasıdır. Algıları güçlendirme özelliği olduğundan günlük hayatınızın büyük bölümünü geçirdiğiniz salonda taşı bulundurabilirsiniz.