Silikon Taktırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Silikon Taktırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Her geçen gün daha çok rağbet gören silikon taktırma işlemi, talebin artması ile bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Her yaştan kadının vücudunun farklı bölümlerine yaptırdığı silikon, bedenin dışarıdan olan değişimine büyük bir etki sağladığı gibi iç kısmında da önemli rol oynar. Peki, silikon taktırırken nelere dikkat etmeliyiz sorusunun cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Doktor Seçimine Dikkat!

Hangi alanda olursa olsun, sağlığınız için bir operasyon yapacağınız zamanlarda; mutlaka doktorunuzu araştırmalısınız. Alanında uzman olan bir hekim ile görüşmeli ve yaptıracağınız silikon estetiği hakkında detaylı bilgi almalısınız. Daha sonra ameliyattan sonra göğüslerinizin nasıl olacağını sormalı ve varsa görsel ile desteklemesini istemelisiniz. Ameliyattan sonraki resminizi görmeniz sayesinde, nasıl bir görüntüye kavuşacağınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kullanılan Silikonun Kalitesini Öğrenin

Silikon taktırırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise; vücudunuzda kullanılacak olan silikonun kalitesidir. Ne olduğu belli olmayan silikon içerikleri, vücudunuzda çeşitli sorunların meydana gelmesine neden olabilir. Doktorunuzdan kullanılacak olan silikonun markasını öğrenmeli ve ameliyattan önce bu markayı araştırmalısınız.

Vücut Ölçülerinize Uygun Silikon Tercih Edin Göğüslerinizin küçüklüğünden şikâyetçiyseniz ve silikon taktırarak büyütmek istiyorsanız, bu aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli bir diğer nokta, bedeninize uygun bir ölçü kullanmaktır. Aksi takdirde ameliyattan sonra birden bire büyüyen göğüsler, hem rahatsız edici bir görünüm sergileyecek hem de çok fazla dikkat çekecektir. Bunun yanı sıra aşırı büyük olan göğüsler, sırt ve omuz ağrılarınızın da meydana gelmesine neden olacaktır. Daha önce bu işlemi pek çok kez yapan doktorunuzun önerisi doğrultusunda kendinize uygun bir büyüklük belirlemeye dikkat etmelisiniz.