Akıllı Saatler ile Neler Yapılabilir?

Akıllı Saatler ile Neler Yapılabilir?

Giyilebilir teknoloji çağına yavaş yavaş geçmeye başlamış durumdayız. Yeni nesil favori giyilebilir teknolojik cihazlar arasında ise akıllı saatler yer alıyor. Peki, akıllı saatler ile neler yapılır diye düşünüyorsanız gelin bu sorunun cevabını birlikte arayalım.

Telefon, Araba ve Anahtarınızın Yerini Tespit Etmek

Biraz dağınık biriyseniz ve eşyalarınızı sık sık kaybediyorsanız akıllı saatiniz sayesinde kaybettiğiniz eşyalarınıza ulaşabilirsiniz. Ev ve ofis eşyalarınızı bulabileceğiniz akıllı saatler eşya aradığınız zamanı sizlere geri kazandırabilir

Pusula olarak kullanabilirsiniz

Yönünüzü bulabileceğiniz akıllı saatler ile aynı zamanda bulunduğunuz bölgedeki restoranları, kahvecileri, kafeleri ve otelleri de bulabilirsiniz. GPS gibi yol gösterici bir araç olan akıllı saatler ile direksiyon başındayken de yolunuzu bulabilirsiniz.

Müzik dinleyebilirsiniz

Müzik dinlemeyi seviyorsanız ve gittiğiniz her yerde müzik dinleyebilmek istiyorsanız akıllı saatiniz ile her yerde istediğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.

Çocuğunuzun yerini takip edebilirsiniz

Ebeveynler için iyi bir özellik olan GPS özelliğini bir de bu açıdan deneyebilirsiniz. Çocuğunuzun koluna taktığınız akıllı saat sayesinde, onun nerede olduğunu anlık olarak takip edebilir ve başına riskli bir durum geldiği zaman ona hızlıca ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Seyahatleriniz kolaylaşır

Ulaşım ve konaklama seçenekleri arasında kaybolduğunuzu düşünüyorsanız akıllı saatiniz sayesinde farklı şehirlerdeki tüm bilgilere anlık olarak erişebilirsiniz. Akıllı saatler aynı zamanda toplu taşıma araçlarının saatlerini de öğrenebileceğiniz saatlerdir.

Yerinde puanlama ve yorumda bulunabilmek

Gittiğiniz bir mekana anında oy verebilir, yorum yapabilir ve daha önceki yorumlara bakarak o mekan hakkında kesin bir karara varabilirsiniz. Cep telefonlarınızdan yaptığınız bu tür işlemlerinizi daha hızlı ve pratik bir biçimde artık akıllı saatleriniz üzerinden yapabilirsiniz. Kolunuzda size saati gösteren akıllı saatleriniz ile e-ticaret sitelerinde de aynı işlemleri yapabilirsiniz.