Midi Eteklerle Şık Görünmenin 8 Kuralı

Midi Eteklerle Şık Görünmenin 8 Kuralı

Zamansız olarak nitelendirilen ve en klasik giyim parçalarından birisi olan midi etekler, bu sezon geçmiş sezonlara göre daha fazla ön plana çıkmış durumda. 50’li yıllardaki pin-up kızı ruhunu dışarıya yansıtabileceğiniz tasarımlar ürün kataloglarındaki yerini almış durumda. Midi etekle şık görünmenin 8 kuralı yazımıza göz atarak kendinize özgü bir stil ortaya çıkartabilirsiniz.

Öneriler

– Desenli bir midi etek modeli giymek istiyorsanız, doğal renklerde parçaları bir araya getirmelisiniz. Aksesuar seçimlerinizde de eteğinizdeki desen ve renkler ile büyük bir denge yaratmayı deneyebilirsiniz.

– Midi etekler feminen bir duruşun simgesi olduğu için onu yalnızca feminen aksesuarlar ile birlikte kombinleyebileceğinizi unutmayın.

– Midi etek modelinizi sezonun yeni modalarından olan çizgili kıyafetler ile birlikte kombinleyecekseniz eteğinizi ve diğer parçalarınızı dikey çizgilerden oluşan modellerden seçin.

– Hangi model ya da desen olursa olsun bilekten atkılı ya da aşırı bantlı ayakkabıları her zaman ilk tercihleriniz arasında bulundurun. Nude tonlardaki bir ayakkabı ile olduğunuzdan daha da uzun gözükmeyi başarabilirsiniz.

– Renkler konusunda cesur davranabilirsiniz. Midi etekler ile şık bir stil yaratabilmek istiyorsanız en cesur renkleri seçebilirsiniz. İddialı ve havalı duran renkler midi etek kombinlerinde vazgeçilmez bir seçimdir.

– Midi eteklerden kaynaklanabilecek orantısızlık için oranlarla oynayabilirsiniz. Yüksek çizmeler stilinizi orantılamak için ideal olacaktır. Ayrıca kemerlerden de yararlanabilirsiniz

– Bir başkasının üzerinde gördüğünüz model yerine, kendinize en fazla yakıştırdığınız modeli seçin.

– Eğlenceli ve canlı bir stil elde etmek istiyorsanız çoraplarınızın botunuzun içinden gözükmesini sağlayabilirsiniz. Kısa bot modellerini giydikten sonra bilek hizasında biten bir çorap giyerek eteğinizin altında çoraplarınızın ve botunuzun da ön plana çıkmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz.