Bol Paça Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Bol Paça Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Flare Jean olarak da adlandırılan bol paçalı pantolonlar, her kadının vazgeçilmez pantolon modelleri arasında yer alıyor. Klasik ve spor stillere uyum sağlayabilen bol paçalı pantolonları zevkinize göre kombinleyerek kendinize özgü bir stil ortaya çıkartabilirsiniz. Yüksek bel, düşük bel, cepli, taşlanmış ve düz renkli bol paça pantolon nasıl kombinlenir diye merak ediyorsanız, bu sorunuzun cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bol paçalı pantolonlarınızı başarılı bir şekilde kombinleyebilmek için ilk önce pantolonun üst kısımlarının vücudunuza tam olarak oturmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Üst bölgesi tam oturmayan bol paçalı pantolonlar giydiğiniz zaman olduğunuzdan daha kilolu gözükebilirsiniz.

Gündelik ve İşyeri için Bol Paça Pantolon

Pantolonunuzu giymeyi planladığınız gün, neler yapacağınız ve ne tür mekânlarda bulunacağınız kombininizi belirleyecek en temel unsurdur. Eğer işyerinde bol paçalı pantolon giymek istiyorsanız beyaz ya da açık renklere sahip ipek gömlek veya klasik bir ceket giyebilirsiniz. Bel kısmınıza takabileceğiniz bir kemer ile stilinizi abartı olmayan ancak oldukça zarif ve hoş gözüken bir forma sokabilirsiniz.

Gündelik kullanımlar için bol paça pantolon giymek istiyorsanız son derece özgür hareket edebilirsiniz. Gündelik stillerde dikkat etmeniz gereken nokta ise aşırı bol parçalar seçmemeniz olacaktır. Alt kısma giyeceğiniz pantolonunuzun hali hazırda bol kesimli ve paçalı olacağı için üzerinize biraz daha dar kıyafetler giyerek vücut hatlarınızın ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Bol Paça Pantolon ve Ayakkabı Seçimi

Bol paça pantolonları giydiğiniz zaman olduğunuzdan daha uzun gözükebilirsiniz. Ancak doğru ayakkabı giymezseniz kötü bir görünüm ortaya çıkartabilirsiniz. Bu tür ayakkabıları topuklu ayakkabılar ile birlikte giydiğiniz zaman daha uzun ve ince bacaklı gözükebilirsiniz. Bu yüzden bol paça pantolon ile giyilebilecek en ideal ayakkabı topuklu ayakkabı modelidir. Paça boyları ise ayakkabınızın modelini gölgeleyecek cinste olmamalıdır. Aşırı bol ve uzun paçalar kullandığınız zaman ayakkabınızın güzelliğini kapatabilirsiniz.