Doğal Taş ve Mermer Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Doğal Taş ve Mermer Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dekorasyon malzemeleri arasında hiçbiri mermer ve doğal taştan daha zarif ve lüks görünümlü değildir. Bu alanda internet üzerinde mermer Ankara aramalarınıza karşılık gelebilecek pek çok güzel örnek görebilirsiniz. Doğal taş ve mermer terimi, herhangi bir sentetik veya yapay ürünün tersine, çeşitli doğal oluşum mineral maddelere karşılık gelir.

En İyi Doğal Taş ve Mermer Çeşitleri

Ortak doğal taş döşeme malzemeleri, mermer Ankara firmaları bünyesinde rahatlıkla bulabileceğiniz; mermer, kayrak taşı, kireçtaşı, traverten, granit ve kumtaşı gibi çeşitleri içerir. Genel olarak kumtaşı, en gözenekli doğal taş malzemesidir. Granit, nispeten su geçirmez iken, traverten, kireçtaşı ve kayağan taşı orta emiciliğe sahiptir. Cilalı malzemeler ayrıca honlanmış veya yarık yüzeylerden daha az su emer. Bazı doğal taş, mermer döşeme malzemeleri, dış mekân uygulamalarına diğerlerinden daha uygundur. Vitrifiye olmayan materyaller, kir ve asit yağmuru ile lekelenmeye ve absorbe edilen materyaller donarken ve genişlerken çatlamaya maruz kalabilir. Düşük sürtünme katsayısına sahip taşlar da yağmur ve kar fırtınalarında kayma tehlikesi yaratabilir.

Belirli bir yere uygun olup olmadığını belirlemek için satın aldığınız taş döşeme türünün özelliklerini bilmek önemlidir. bircanmermer.com.tr adresinde satın alabileceğiniz ürünleri inceleyebilir, iletişim adreslerinden daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.