Moda Dışı Kalmayacağınız 5 Şık ve Serinleten İş Kıyafet Kombini

Moda Dışı Kalmayacağınız 5 Şık ve Serinleten İş Kıyafet Kombini

18Havalar hala sıcakken, yapmak istediğimiz en son şey, toplantı öncesi hem uygun giyinmeye çalışmak hem de terlememeye çalışmak olabilir. Öyleyse, tarzınızın güneşten daha sıcak olmasını istediğiniz günlerde bu kıyafet kombinlerini deneyin.

Blazer ve Şort: Casual iş kıyafeti için yeterince şanslıysanız, bol bir blazer ceket ile uygun stilde şort eşleştirmeyi düşünün. Bu görünüm, zahmetsizce şıktır ve çalışmak için pijama giymek gibi bir şeydir.

Yakalı Kolsuz Bluz ve A Etek: A stil bir etek çok ağır olmadan rahatlık sağlarken bluz üzerindeki şık bir yaka yapısı iş kıyafetinize profesyonellik ekler.

Tulum: Bu tek parça giysi sadece şık değil, aynı zamanda sizi serin tutacaktır. İşin hilesi ise sofistike renkler ile kombinlemek. Eğer kolsuz bir tulumsa, klimalı ofis veya iş dışında kullanım için bir blazer ile eşleştirmeniz önerilir.

Bol Paça Pantolon ve Anvelop Bluz: Rahat kumaş ve esnek malzemelerinden dolayı şort gibi hissettiren geniş paçalı pantolonlar, anvelop bir bluz ile mükemmel bir iş kıyafet kombini olabilir.

Yüksek Yakalı Kısa Elbise: Sıcak ortamda çalışmak için giyinme ile ilgili zorluk, cildin uygun kapatma seviyeleri ile dengelenmesidir. Tek parça boyun çizgisi yüksek kısa elbise, kollarınızı ve bacaklarınızı açığa çıkarır, ancak yüksek boyun çizgisi bu görünümü uygun tutar.