2018 Yılının Yeni Modası: Kadınlara Erkek Gömleği

2018 yılı ilkbahar yaz sezonunda erkek gömleği modellerini kadınların üzerinde görmeye devam ediyoruz. Özellikle jean modelleri ile oldukça uyumlu bir kombin oluşturan ve kullanım rahatlığı sağlayan gömlekler, spor şıklığınızı pekiştirme özelliği ile de dikkat çekiyor.

Yeni Sezon Tudors Gömlek Koleksiyonları

Tudors tarafından 2018 ilkbahar yaz sezonunda kadınların beğenisine sunulan gömlekler beğeni ile karşılandı. Bay ve bayan kullanımına uygun olan unisex gömlekler, kadınların fazlası ile beğenisini topladı. Desenler ve modelleri ile dikkat çeken gömlekler eşlerin ortak giyim tarzını yansıtmasına da destek oluyor.

Extra slim fit gömlek modellerinin yer aldığı Tudors ilkbahar yaz koleksiyonunda daha çok feminen desenlere yer açan marka kadınların dikkatini çekecek olan tasarımlar ile beğeniyi toplamayı başardı.

Farklı desen ve renklere sahip olan gömlek modellerinin yanı sıra klasik gömlek renk ve desenlerini de Tudors gömlek koleksiyonu içinde görebilirsiniz. İlkbahar ve yaz aylarında kolayca ve kısa sürede yaratacağınız kombininiz için birkaç desen ve model seçimine yer açabilirsiniz.