Dream Catcher Mistik Tılsım Nedir?

Amerikan yerlileri geceleri havanın iyi ve kötü ruhlarla dolu olduğuna inanır. Süslü bir obje olan dream catcher kötü rüyaları uyuyandan uzak tutar ve iyi rüyaların onlara ulaşmasına yardımcı olur. Rüya yakalayıcı, bir örümcek ağı gibi güneş doğduğunda yok olan kötü rüyaları tutar ve tüyler iyi rüyaları filtreleyerek uyumaya yardım eder. Bu nedenle dream catcher takılar oldukça semboliktir ve bu mistik tasarımın tüm bölümleri ayrı bir anlam taşır:

Rüya yakalayıcı tılsımın çemberi yaşam döngüsünü temsil eder. Çember içindeki ağ uyurken kâbusları ve kötü rüyaları yakalar ve gün boyunca onları saklı tutar. Bir dream catcher tılsım çemberine asılı tüyler, iyi hayallerin uyuyan kişiye ulaşmasına yardımcı olur. Dream catcher boncukları uyuyan kişinin iyi hayallerini temsil eder.

En Güzel Dream Catcher Koruyucu Tılsım Modelleri

Kaynak kültürlerini aşan ve dünya çapında kullanılmaya devam eden birçok sembol gibi dream catcher tılsım çeşitleri de bugün dünya çapında popüler. mistikdukkan.com web adresinde bu özel sembole ait bazı özel ve şık tasarımları görebilirsiniz. Bir hediye olarak satın alabilir, bir aksesuar -özellikle de kolye- olarak takabilir, çocuğunuzun odasına asabilir veya çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz.