Lastik Patinaj Zincirleri Nasıl Kullanılır?

Lastik Patinaj Zincirleri Nasıl Kullanılır?

 

Kötü yol ve hava şartları lastik zinciri kullanımını zorunlu kılar. Lastikler patinaj önleyici zincir ile en iyi şekilde kaplanır, zincirin çıkıntılı kısımları kar veya buz üzerinde tutuş sağlar ve zincir patinaj aracı hareket ettirir. Kaymayı önleyici lastik zincirleri, yüzey kayganken her zaman kullanılmalıdır. Zincir takılı lastikler, yollarda yırtılma ve aşınma meydana getirdiğinden kuru ve temiz bir yüzeyde kullanılmamalıdırlar.

Her araç tipine göre zincir patinaj çeşitleri mevcuttur. İdeal lastik patinaj zincirleri, aracın çekişi tutan tekerleklerine yerleştirilmelidir. Sürücüler bu kayma önleyici malzemeler açıkken hafif yumuşak hareketler yapmalıdır; çekiş tekerlekleri zeminden iyi bir kavrama elde edebilir ancak diğerleri bunu sağlayamaz. Bu durumda hız, 20 veya 30 km/s’den fazla olmamalıdır. Düzgün bir şekilde yerleştirildiğinde patinaj zincirleri gevşek görünmemeli, gergin durmalıdır.

 

En İyi Patinaj Zinciri Modelleri ve Fiyatları

En iyi lastik patinaj zinciri çeşitleri için web adresine göz atabilirsiniz. İş makinası ve traktör grubu için merdiven tipi patinaj zincirleri, Avusturya tipi patinaj zincirleri, çapraz ağlı patinaj zincirleri,  ongen patinaj zincirleri ve mangan-bakır takviyeli ağır hizmet patinaj zinciri gibi birçok özelleştirilmiş lastik patinaj zinciri modelleri arasından en uygun fiyatlar ile ihtiyacınıza özel ürünler temin edebilirsiniz.