Güneş Şarjlı ve 9 Gün Dayanabilen Telefon Bataryası

Cep telefonu, diğerlerinden daha fazla vakit geçirdiğimiz şeydir ve en iyi arkadaşımızdır, belki de o olmadan nasıl yaşarız hiç bilemiyoruz. Ancak, malum ki akıllı telefon modellerinin aşağı yukarı sorunu ortaktır; hemen şarjları bitiverir. Aslında pek çok pil iyileştirmeleri mevcut ancak SolarJuice 26.800mAh Harici Güneş Pili, hepsini geride bırakıyor. Tek şarjla 9 gün boyunca pil derdiniz kalmıyor. En güzel tarafı da bir elektrik prizine ihtiyacınızın olmaması; SolarJuice Güneş olan her yerde şarj edilebiliyor.

SolarJuice 26.800mAh Harici Güneş Pili Özellikleri

Birçok rakibinin aksine, bu harici batarya yalnızca Güneş üzerinden şarj ediliyor ve bir iPhone akıllı telefon modelini şarj etmek için dokuz kat daha fazla yeterli gücü bulunduruyor. Yani, 1 haftadan fazla sürede en sevdiğiniz oyununuzu oynayabilir, şarj derdiniz olmadan her yere seyahat edebilirsiniz.

SolarJuice Güneş bataryasının 2 normal USB portu, bir USB-C portu ve bir micro-USB portu var ve aynı anda birden fazla cihazı şarj edebiliyor. Ayrıca bu pil de süper hardcore özellikler mevcut; su, kar, yağmur geçirmiyor, toza, kir ve darbelere dayanıklı, bu nedenle seyahat, kamp ve diğer açık hava aktiviteleri için mükemmel. Dört değişik (maksimum parlaklık, düşük parlaklık, flaş ve SOS) moda sahip dâhili bir el feneri bile var. Umarız yakında teknoloji marketlerinde yerini alır.